Send button is dead

Creative Contact Form is a responsive jQuery contact form with amazing visual effects. You will be surprised by count of all the possible features!
Tue Oct 17, 2017 12:25 pm

  • Hi everyone,
    has anyone the same problem? I can use the SEND button normally, but for some it does not work, it does nothing. Do you know why it is like that? :?:
    Thank you.
    Bee
    BusyBee
     
    Posts: 1
    Joined: Tue Oct 17, 2017 12:22 pm

Mon Oct 23, 2017 10:03 pm

  • Dear Customer

    Please pay attention when it misbehaves. Maybe you have noticed, browser, mobile, tablet?
    Any information would be appreciated.


    Thanks
    Best Regards
    Levon

    CreativeSolutions
    User avatar
    Levon
     
    Posts: 475
    Joined: Fri Jul 01, 2016 8:05 pm

Fri Nov 17, 2017 6:45 pm

  • I have this problem too. Both a client and I have issues with the send button. When i created the forms a few days ago, it all worked perfectly, but today it's dead. It changes color upon mouse cursor hovering, but can not be clicked. I'm on a Windows 10 pc, I use the Google Chrome browser. I tried it on my Android telephone, Opera browser, and the button is inactive and not responding there as well. I currently have four forms in use, and they all behave identically.

    Here is a link to one of our pages with the form in use:
    http://www.naringsliv.no/index.php/kurs-1/639-12-01-18-proff-bruk-av-sosiale-medier
    naringsliv
     
    Posts: 2
    Joined: Fri Nov 17, 2017 6:23 pm

Fri Nov 17, 2017 8:36 pm

  • Dear Customer

    We are sorry that you experience this.
    We kindly ask you to reinstall the component (make sure you have the latest version).
    If this does not help, please send all URLs to info@creative-solutions.net and grant admin access to your platforms. We will make everything work.


    Thanks
    Best Regards
    Levon

    CreativeSolutions
    User avatar
    Levon
     
    Posts: 475
    Joined: Fri Jul 01, 2016 8:05 pm

Tue Nov 21, 2017 5:26 pm

  • I have uninstalled the component and reinstalled it, and now it sems to work again. Thanks! When this works, it's really good. Wonderfully simple to use, yet very advanced. Thumbs up!
    naringsliv
     
    Posts: 2
    Joined: Fri Nov 17, 2017 6:23 pm

Thu Nov 23, 2017 10:16 pm

  • Dear Customer

    Thanks!
    We are happy to hear that.
    Best Regards
    Levon

    CreativeSolutions
    User avatar
    Levon
     
    Posts: 475
    Joined: Fri Jul 01, 2016 8:05 pm

Wed Jan 17, 2018 12:40 am

  • I got the same problem within the pers-pack, free-pack works seamless on joomla 3.8.3 (newest). Reinstalling helps nothing! Please Help! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

    Thanks Dan
    dan
     
    Posts: 1
    Joined: Wed Jan 17, 2018 12:28 am

Thu Jan 18, 2018 10:42 am

  • Dear Dan

    Please grant us full admin access (please make sure it is full).
    Send it to info@creative-solutions.net with Send button problem in subject.


    Thanks
    Best Regards
    Levon

    CreativeSolutions
    User avatar
    Levon
     
    Posts: 475
    Joined: Fri Jul 01, 2016 8:05 pm



Return to Creative Contact Form




Information
  • Who is online
  • Users browsing this forum: No registered users and 2 guests