Server error

Creative Contact Form is a responsive jQuery contact form with amazing visual effects. You will be surprised by count of all the possible features!
Thu May 25, 2017 12:56 am

  • Hi Levon - Is it possible to change the "server error" message to something else, such as a notification to use a different device?
    trati
     
    Posts: 29
    Joined: Thu Apr 06, 2017 9:00 pm

Sun May 28, 2017 2:42 pm

  • Hi,

    You can change it from
    Code: Select all
    components/com_creativecontactform/assets/js/creativecontactform.js

    file.

    Search for "Server error" and replace with whatever you need.

    Thanks.
    Best Regards,

    Simon
    User avatar
    Simon
    Site Admin
     
    Posts: 1500
    Joined: Wed Mar 05, 2014 1:04 am

Thu Jun 01, 2017 12:35 am

  • Thanks Simon! I have Business pack but I'm having trouble installing from zip. Could you please PM me the URL so I can through install from web option instead?
    trati
     
    Posts: 29
    Joined: Thu Apr 06, 2017 9:00 pm

Sun Jun 04, 2017 8:49 pm

  • Dear Customer

    Please grant us temporary admin access we will make it.



    Thanks
    Best Regards
    Levon

    CreativeSolutions
    User avatar
    Levon
     
    Posts: 388
    Joined: Fri Jul 01, 2016 8:05 pm

Sat Jul 29, 2017 3:41 am

  • Hello! I'm having the same issue with my forms, the server error appears when a try to send the form information, and in some cases the token error appear to.

    I buyed the module 3 dyas ago.

    Regards
    neonets
     
    Posts: 2
    Joined: Sat Jul 29, 2017 3:34 am

Sat Jul 29, 2017 8:02 pm

  • Hi,

    Please give me url, where I can see the problem.
    Best Regards,

    Simon
    User avatar
    Simon
    Site Admin
     
    Posts: 1500
    Joined: Wed Mar 05, 2014 1:04 am

Mon Jul 31, 2017 4:24 pm

  • Simon wrote:Hi,

    Please give me url, where I can see the problem.


    Hi, i'am fixed the problem of server error but the invalid token issue is another story. I have two forms working, the firstone "Newsletter" is working fine but the "Contact" form always shows the invalid token.

    http://www.wheelsa.com

    If you need some acces to the server just let me know.
    neonets
     
    Posts: 2
    Joined: Sat Jul 29, 2017 3:34 am

Wed Aug 02, 2017 2:34 pm

  • Hi,

    "Invalid Token" means that you have some problem with session tokens.
    Fir such cases we have "Check Token" option in form options(CCF->Forms->Your Form->Check Token). Set it to No.
    Best Regards,

    Simon
    User avatar
    Simon
    Site Admin
     
    Posts: 1500
    Joined: Wed Mar 05, 2014 1:04 am

Wed Aug 02, 2017 7:06 pm

  • I installed free edition creativecontact form but I received server error after submit
    joomla 3.7.4 php 7.1 and phpmail configured test mail working but json error message.
    Could you please help me. In change log I see 4.6 version but I cannot find it
    Thnx
    Peter
    pedro1912
     
    Posts: 1
    Joined: Wed Aug 02, 2017 6:52 pm

Wed Aug 02, 2017 7:15 pm

  • Hello,

    Please give me live url, where I can see the server error, so I can get more info what is happening.

    With regards to version: 4.6.0 is update for BUSINESS version only. Other versions use 4.5.0 version.
    Best Regards,

    Simon
    User avatar
    Simon
    Site Admin
     
    Posts: 1500
    Joined: Wed Mar 05, 2014 1:04 am

PreviousNext


Return to Creative Contact Form




Information
  • Who is online
  • Users browsing this forum: No registered users and 1 guest